Välkommen till L’AMOURBOX

FAQ

4

De tre viktigaste frågorna

 • Vad är L’AMOURBOX?
  L’AMOURBOX är en liten, erotisk box fylld med överraskningar till dig och din partner. L’AMOURBOX kommer varannan månad och boxens innehåll kommer att vara en överraskning ända tills du mottar den. Vi kan lova dig att det kommer vara någonting i boxen som kommer att ge dig ett leende på läpparna ;-)
 • Vad kostar L’AMOURBOX?
  L’AMOURBOX kostar bara 299 kr varannan månad inklusive frakt och hantering. Inga dolda överraskningar :-)
 • Kan jag säga upp min L’AMOURBOX prenumeration?

  Ja, du kan alltid säga upp din L’AMOURBOX prenumeration. Vi har ingen fast bindningstid och du kan därför besluta dig för att säga upp prenumerationen när som helst. Inga övertalningsmail, telefonsamtal eller sura miner från oss. OBS: Du kan säga upp din prenumeration genom att kontakta vår kundservice på xo@lamourbox.se med ett datum från när du vill avsluta prenumerationen.

Boxens innehåll

 • Vad kan jag förvänta mig att hitta i en L’AMOURBOX?
  Boxens innehåll kommer att vara en hemlighet ända tills du packar upp den där hemma. Du kan förvänta dig 4-6 erotiska produkter som kommer föra dig och din partner närmare varandra och ge er ett leende på läpparna och värme i kinderna. De olika boxarna kommer att ha ett bestämt tema som avspeglar sig i boxens design och innehåll.
 • Är L’AMOURBOX innehåll anpassat till mig?
  Både ja och nej. Vi försöker alltid hitta nya och spännande produkter som kommer ge glädje till både dig och din partner och som kommer att ge er erotisk och romantisk inspiration. Dock tar vi hänsyn till din och din partners storlek - vi kommer alltid att skicka en produkt som passar så bra som möjligt.

Betalning

 • När dras betalningen från mitt konto?
  Så snart du anmält dig drar vi betalningen för din första L’AMOURBOX. Betalningar för efterföljande boxar dras från ditt konto omkring den första i månaden när din box skickas. Notera att det i några perioder kommer att vara två betalningar i din första månad. Om du anmäler dig i början av en månad kommer vi att ta betalt för den senaste boxen som vi skickar direkt ( vi skickar denna box direkt då vi vill att du ska ha möjlighet för att uppleva våra boxar så snabbt som möjligt utan att vänta till nästa datum). Därefter drar vi betalningen för den aktuella månadens L’AMOURBOX inom en-två veckor efter den första betalningen. Du kan läsa mer om när under “NÄR FÅR JAG MIN FÖRSTA L’AMOURBOX?” Om du inte vill behålla en specifik box kan du använda dig av din returrätt och skicka tillbaka boxen till oss. No questions asked! :-)
 • Hur kan jag betala för min L’AMOURBOX?
  Hos L’AMOURBOX kan du betala med Mastercard och Visa.
 • Jag ångrar mitt köp, vad gör jag?

  Bara lugn! Du har alltid 14 dagars ångerrätt och de 14 dagarna startar den dag du får din L’AMOURBOX. Ångerrätten ska alltid omfatta 7 arbetsdagar. Om du är osäker kan du läsa mer om våra handelsvillkor här: www.lamourbox.se/handelsvillkor

  .

 • Kan jag ändra mina betalningsuppgifter?
  Ja, det är klart du kan - det är lätt! Du loggar in på ditt konto och ändrar betalningsmetod under fliken “mitt abonnemang”. Kom ihåg att klicka på “spara” så att de ändrade upplysningarna blir registrerade i vårt system.

Leverans

 • När får jag min första L’AMOURBOX?
  Eftersom vi bara skickar L’AMOURBOX varannan månad kan det ta ett tag innan du mottar din första box. Vi skickar alltid boxen mitt i månaden och vi vet att det kan vara olidligt att vänta på ett paket man beställt online. Därför skickar vi den senaste boxen till dig direkt när du påbörjat din prenumeration (så länge den finns i lager). Du kan förvänta dig en veckas leveranstid från att du anmäler dig som kund.
 • När blir min första L’AMOURBOX levererad?
  L’AMOURBOX skickas ut till alla abonnenter en gång varannan månad. Utskicksdagen kommer vara ungefär mitt i månaden, men vi avslöjar inte när vi skickar den förens på själva dagen. ;-) Efter att vi skickat paketet mottager du det inom en vecka.
 • Hur och var levereras min L’AMOURBOX?
  L’AMOURBOX levereras med DB Schenker och det är helt upp till dig om du vill ha din L’AMOURBOX skickad hem till dig eller till ett postombud i närheten. Frakten kostar samma oavsett vad du väljer.
 • Kan jag få min L’AMOURBOX levererad till andra länder än Sverige?
  Just nu skicka vi L’AMOURBOX till Sverige och Danmark (gäller ej Färöarna och Grönland).

@lamourbox_se

I verkligheten (alltså på instagram)

Hej vännen! Vad är dina planer för ikväll?✨ Ingen aning? Vi tycker att du ska skämma bort dig själv med någonting du älskar. ❤️Drinkar med en vän, ett bubbelbad eller en romantisk middag för två! 💋Efter den här långa veckan så är du värd det!
Vad är sötast: doften av vanilj eller en passionerad kyss? 💋Du behöver inte välja när du är värd båda. ✨Ingen detalj är för liten eller för stor, allt från färgen på ditt läppstift till de tända ljusen och doften för att få dig på rätt humör. Berätta, vilken doft får dig att känna dig sexig?❤️
Inget kan lätta på måndagsbluesen som en passionerad söndag kväll, eller hur?❤️Berätta för mig hur du förbereder dig inför den kommande veckan?
I aprilboxen fick ni ett så kallat pinwheel. Ser den lite läskig ut? Oroa er inte. Med ett pinwheel kan du själv bestämma hur hårt eller mjukt du vill använda den. Rulla den över din partners hud - kanske medan din partner har ögonbindel på sig?

#lamourbox #lamourboxse #romantik #april #romantiskbox #box #påsk #erotik #pinwheel
🌼🍃Har ni vårkänslor? På L’AMOURBOX firar vi kärleken och vårkänslorna! Se till att njuta av vårsolen, av varandra och av L’AMOURBOX 🐥

#lamourbox #lamourboxse #romantik #april #romantiskbox #box #vårkänslor #erotik #springtime #vår