Välkommen till L’AMOURBOX

Under Lock and Key
Under Lock and Key

Availability: I lager

299,00 kr
Sommaren är här och även om det har varit en fin sommar så tycker vi att det saknas lite för att göra den helt perfekt. Därför har vi en liten utmaning till er i den här boxen som helt klart kommer att vara både rolig och upphetsande. Vi hoppas att ni kommer tycka om vår Augustibox!
ELLER

Detaljer

L'Amour Egg - L'Amourbox

Vår första sexleksak! Ja, du läste rätt. Vi har utvecklat vår första produkt och vi är riktigt stolta över den! Ta chansen och låt din partner uppleva en annorlunda slags kontroll med vårt L’AMOUR Egg! Det vibrerande ägget med fjärrkontroll har en yta av mjuk silikon, är kroppssäker och känns skön mot huden. L’AMOUR Egg har en extra kraftfull vibrator med hela 12 vibrationsinställningar och är vattentät.

RFSU - Klitoris Balm

Det är väl ingen som undgått att höra om den svenska non-profit organisationen RFSU! De tillverkar fantastiska produkter och vi vill självklart ge våra kunder chansen att testa några av dem! I din box kan du hitta antingen deras klitoris balm eller deras massageolja. Båda perfekta för en het stund på en het sommardag.

Romantisk produkt Vald för dig

Vi på L’AMOURBOX har tagit och tid att lära känna dig och valt ut någonting speciellt för dig! Därför finns det 1-2 produkter speciellt utvalda för er baserat på er historik och era preferenser.

Toy Cleaner - L'Amourbox

Det kanske låter lite tråkigt men hygien är A och O när det kommer till sexleksaker. EasyGlide Toy Cleaner kommer att fräscha upp dina sexleksaker så att de blir skinande rena precis som när de var nya. Rengör allt snabbt och lätt så är du alltid redo för nästa sexiga ögonblick.

@lamourbox_se

I verkligheten (alltså på instagram)

Som de första i Skandinavien har L
Både idag och imorgon skickar nya julboxen! 
Vi hoppas du blir lika glad för den som vi är! 🙏🏽
Vi har hittat nya och populära produkter från Japan och vi presenterar den bästa teknologin från Tyskland. Det blir säkert en riktig god jul i år 😍♥️🎁 #lamourbox #nuärdetjul #kärleksgåva #julklapp #engåvatildig
Black Friday is for members❤️ Vi hoppas du har haft en härlig Black Friday och att du har hittat några fantastiska erbjudanden 🎁 Här hos L
Självklart hittar du den bästa julklappen  till din partner eller till dig själv hos oss på L
Dear Santa, all i want is true lo❤️e this Christmas ❄️ #comingsoon #christmas #happyfriday #december