Hjälp och kontakt

Har du frågor?

Mail

Följ oss

4

De tre viktigaste frågorna

 • Vad är L’AMOURBOX?
  L’AMOURBOX är en liten och erotisk box, fylld med överraskningar för dig och din partner. L’AMOURBOX kommer till dig var 6:e vecka, och boxens innehåll kommer att vara en överraskning tills du öppnar boxen. Men vi lovar att i varje box kommer det finnas något som ger dig ett leende på läpparna. ;-)
 • Vad kostar L’AMOURBOX?
  L’AMOURBOX kostar bara 399 kr. inklusiv frakt
 • Kan jag säga upp min L’AMOURBOX prenumeration?

  Ja, du kan alltid avsluta din L’AMOURBOX-prenumeration. Vi har ingen bindningstid, på så sätt kan du alltid välja att säga upp din prenumeration. Du kommer inte få några övertygande mails till din inkorg om att fortsätta vara kund hos oss eller arga telefonsamtal, trots att vi kommer sakna dig otroligt mycket :/ När du avslutar din prenumeration förlorar du alla dina L'AMOUR-points och du förlorar även chansen av att ta del av våra romantiska och unika erbjudanden. Från den dagen då vi annullerar ditt konto kommer du inte bli debiterad för några nya boxar i framtiden. Den L'AMOURBOX som du får kommer vara den den sista som du har betalat för. Dock vill vi gärna informera; på grund av att vi packar och förbereder alla nya boxar på beställning, så låser vi alla uppsägningar mellan dessa datum som du kan se nedan. Detta beror på för att vi inte kan sälja de boxarna igen. Vi låser alla uppsägningar på de nämnda dagarna här nedan, efter att ni har fått eran sista box så kommer ert konto automatiskt uppsägas.

  Från och med
  13. Jan. 2020
  Till och med
  17. Jan. 2020
  Från och med
  25. Feb. 2020
  Till och med
  29. Feb. 2020
  Från och med
  21. Mar. 2020
  Till och med
  1. Apr. 2020
  Från och med
  25. Apr. 2020
  Till och med
  6. Maj. 2020
  Från och med
  2. Jun. 2020
  Till och med
  13. Jun. 2020
  Från och med
  21. Jul. 2020
  Till och med
  1. Aug. 2020
  Från och med
  21. Aug. 2020
  Till och med
  1. Sep. 2020
  Från och med
  30. Sep. 2020
  Till och med
  11. Okt. 2020
  Från och med
  20. Nov. 2020
  Till och med
  1. Dec. 2020

Boxens innehåll

 • Vad kan jag förvänta mig att hitta i en L’AMOURBOX?
  Boxens innehåll kommer att vara en hemlighet ända tills du packar upp den där hemma. Du kan förvänta dig 4-6 erotiska produkter som kommer föra dig och din partner närmare varandra och ge er ett leende på läpparna och värme i kinderna. De olika boxarna kommer att ha ett bestämt tema som avspeglar sig i boxens design och innehåll.
 • Är L’AMOURBOX innehåll anpassat till mig?
  Både ja och nej. Vi försöker alltid hitta nya och spännande produkter som kommer ge glädje till både dig och din partner och som kommer att ge er erotisk och romantisk inspiration. Dock tar vi hänsyn till din och din partners storlek - vi kommer alltid att skicka en produkt som passar så bra som möjligt.

Betalning

 • När dras betalningen från mitt konto?
  Så fort du registrerar dig, drar vi pengar för den första boxen. Efteråt drar vi pengar från ditt kort, på de nämnda datumen nedan. Var uppmärksam på att det kan uppkomma två betalningar kort efter varandra, om du till exempel registrerar dig till L’Amourbox den 28:e mars. Då får du den tidigare boxen och efter tre dagar för den senaste aktuella boxen. Om du inte vill behålla din första L’amourbox, skickar du den bara tillbaka till oss och vi returnerar pengarna.
  16. Jan. 2020 28. Feb. 2020 31. Mar. 2020 05. Maj. 2020 12. Jun. 2020 31. Jul. 2020 31. Aug. 2020 10. Okt. 2020 30. Nov. 2020
 • Hur kan jag betala för min L’AMOURBOX?
  Hos L’AMOURBOX kan du betala med Mastercard och Visa.
 • Jag ångrar mitt köp, vad gör jag?

  Bara lugn! Du har alltid 14 dagars ångerrätt och de 14 dagarna startar den dag du får din L’AMOURBOX. Ångerrätten ska alltid omfatta 7 arbetsdagar. Om du är osäker kan du läsa mer om våra handelsvillkor här: www.lamourbox.se/handelsvillkor

  .

 • Kan jag ändra mina betalningsuppgifter?
  Ja, det är klart du kan - det är lätt! Du loggar in på ditt konto och ändrar betalningsmetod under fliken “mitt abonnemang”. Kom ihåg att klicka på “spara” så att de ändrade upplysningarna blir registrerade i vårt system.

Leverans

 • När får jag min första L’AMOURBOX?
  L’amourbox skickas till våra prenumeranter en gång pr. 6:e vecka. Den ankommer några dagar efter.
 • När blir min första L’AMOURBOX levererad?
  Du får normalt din första box kort efter du har beställt. Vi skickar en ny box efter var 6:e vecka.
 • Hur och var levereras min L’AMOURBOX?
  L’AMOURBOX levereras med DB Schenker och det är helt upp till dig om du vill ha din L’AMOURBOX skickad hem till dig eller till ett postombud i närheten. Frakten kostar samma oavsett vad du väljer.
 • Kan jag få min L’AMOURBOX levererad till andra länder än Sverige?
  L'amourbox finns i Danmark, Norge, Sverige och Nederländerna. (gäller ej Färöarna och Grönland).