Välkommen till L’AMOURBOX

Romantiska överraskningar varannan månad

Availability: I lager

Din första L'AMOURBOX skickas samma dag och därefter varannan månad fylld med spännande produkter till sovrummet.
299,00 kr
299,00 kr
Fri frakt och ingen bindning
Beskrivning

Detaljer

Tidigare boxar

Tidigare boxar

Febuar 2019
December 2018
Oktober 2018

Ofte stillede spørgsmål

 • Vad kan jag förvänta mig att få i en L’AMOURBOX?
 • Boxens innehåll kommer alltid att vara en hemlighet ända tills du packar upp den där hemma. Du kan alltid förvänta dig att få mellan 4-6 olika erotiska produkter som kommer att föra dig och din partner närmare varandra och ge er ett leende på läpparna och värme i kinderna. De olika boxarna kommer att ha ett bestämt tema som kommer att avspeglas i boxens design och innehåll.
 • Vilken L'AMOURBOX får jag om jag beställer idag?
 • Du kommer att få den box som visas här på bilderna. Vi skickar nämligen en ny box varannan månad och därför kommer du att få den box vi senast skickat så länge den inte är utsåld. Du kan få vår Februari-box om du beställer i Mars och sedan kommer vår nästa box i April. Om du har några specifika önskningar kan du alltid skriva till oss. Efter att du mottagit din första box kommer du att få de efterföljande boxarna den femte i månaden varannan månad.
 • Vad kostar L'AMOURBOX?
 • L’AMOURBOX kostar 299 kr inklusive frakt och hantering. Inga dolda avgifter och ingen bindningstid.
 • Kan jag anpassa L'AMOURBOX efter mina behov?
 • Både ja och nej. Vi vill gärna ge våra medlemmar samma upplevelse, men det finns möjlighet för att anpassa din L’AMORBOX om du vill ha en specifik storlek eller om du har allergier.
 • Kan jag säga upp mitt abonnemang hos L'AMOURBOX?
 • Ja, du kan alltid säga upp ditt abonnemang hos L’AMOURBOX. Vi har ingen fast bindningstid och därför kan du välja att säga upp ditt abonnemang när som helst. Inga sura miner från oss!
 • Recurring Profile
  Prenumerationstyp
  2 Månad cycle.
  Repeats until suspended or canceled.

  @lamourbox_se

  I verkligheten (alltså på instagram)

  Whip! Vår piska har långa, fina remsor i änden som du kan använda för att straffa eller för att bara kittla din partner. Den är fin och har hög kvalitet och kommer hjälpa er att utforska en lite mörkare form av sex. Kom ihåg ert safeword! 
#lamourbox #lamourboxse #romantik #april #romantiskbox #box #påsk #erotik #piska #safeword
  Med våra handbojor kan du binda fast din partner var som helst. Använd fantasin och ta era sovrumsäventyr till ett helt annat rum. Allt du behöver är någonting att fästa handbojorna i. En dörr? Ett bord? Passa på att använda vår piska eller vårt pinwheel på din partner medan hen inte kan röra sig!

#lamourbox #lamourboxse #romantik #april #romantiskbox #box #påsk #erotik #handbojor
  Har ni fått nog av påskägg och släktmiddagar? Det är dags att använda ursäkten “sorry I can’t make it, I got tied up”. Bondage handlar om att på olika sätt hindra varandra från att röra sig. Använd våra handbojor för att sätta fast din partners händer så att du kan ta kontrollen. Släck ljuset, bind fast din partner och njut av påsken från er säng! 😍

#lamourbox #lamourboxse #romantik #april #romantiskbox #box #påsk #erotik
  Påskägg, kycklingar, sill och… bondage? Det är snart dags för påskledighet och då finns det äntligen tid för att gömma sig i sovrummet och binda fast sin partner. I den stressiga vardagen kan det vara svårt att hitta tid till att utforska nya saker i sängen så därför måste vi ta tillvara på alla lediga dagar vi får nu i påsk! Fira påsken med L’AMOURBOX i år!

#lamourbox #lamourboxse #romantik #april #romantiskbox #box #påsk #erotik #påsk #bondage
  😍💗Idag skickar vi äntligen aprilboxen! Nu är den på väg och väntan är snart över. Hoppas att ni kommer tycka om den lika mycket som vi gör!📬 #lamourbox #lamourboxse #romantik #april #romantiskbox #box #påsk #erotik