Välkommen till L’AMOURBOX

Shop

 • Longer Play Gel

  Longer Play Gel

  Specialerbjudanden för dig som ny medlem
  Lägg till Longer Play Gel, för bara

  Ordinarie pris 129,00 kr

  Special Price 39,00 kr

 • 3 stk. Tenga æg

  3 stk. Tenga æg

  Tenga ægget er et populært legetøj til både self-pleasuring og til par. Tilføj glidecreme i ægget og mærk de bølgende teksturer give dig intens nydelse.

  Ordinarie pris 399,00 kr

  Special Price 199,00 kr

 • Heart Vibrator

  Heart Vibrator

  Specialerbjudanden för dig som ny medlem
  Lägg till Rianne S - Heart Vibrator, för bara

  Ordinarie pris 399,00 kr

  Special Price 149,00 kr

 • We-Vibe

  We-Vibe

  Vi er utrolig stolte over, at vi har fået mulighed for at få verdens bedst kendte parvibrator - Nemlig We-Vibe. We-Vibe kom første gang til verden i 2008 og blev hurtigt rigtig populær grundet dens patenteret C-Shape, der gør at den vibrere på klitoris, g-punkt og penis samtidig med at man har sex. Så bliver det vidst ikke meget bedre! Den kan naturligvis også bruges alene, så det er ikke noget must kun at bruge den med din partner. Der medfølger batteri, så det er bare at komme i gang med at prøve verdens førende brand for parsexlegetøj.

  Ordinarie pris 499,00 kr

  Special Price 229,00 kr

 • Women On Top

  Women On Top

  Efter 12 boxar så har vi haft ganska många produkter i våra L’Amourboxar, men ingen annan produkt har varit så vacker och elegant som ”Heart” från Rianne S. Den laddningsbara klitorisvibratorn har 10 olika hastigheter och vibrationsmönster och är tillverkad i medicinsk silikon. ”Heart” kan användas på egen hand eller med en partner före och under sex. Ett tips är att få din partner att använda den runt omkring på din kropp och till sist fokusera på klitoris med alla de olika vibrationerna.
  299,00 kr
 • Under Lock and Key

  Under Lock and Key

  Bondage har under de senaste åren tagit sig ut från den mörka källaren och in i sovrummen hos riktigt många par och det vill vi såklart fira. Den här boxen innehåller lite för varje smak. Det enda ni behöver ta reda på är vem som ska ta kontrollen och vem som ska släppa den. Bondage handlar om mycket mer än lås och rep, det handlar om att skapa tillit och lek samt att känna sig fram och använda alla sinnen. Är du redo att släppa taget?

  Ordinarie pris 499,00 kr

  Special Price 299,00 kr

@lamourbox_se

I verkligheten (alltså på instagram)