Välkommen till L’AMOURBOX

Shop

 • L'AMOUR EGG

  L'AMOUR EGG

  Vår första sexleksak! Ja, du läste rätt. Vi har utvecklat vår första produkt och vi är riktigt stolta över den! Ta chansen och låt din partner uppleva en annorlunda slags kontroll med vårt L’AMOUR Egg! Det vibrerande ägget med fjärrkontroll har en yta av mjuk silikon, är kroppssäker och känns skön mot huden. L’AMOUR Egg har en extra kraftfull vibrator med hela 12 vibrationsinställningar och är vattentät.

  Ordinarie pris 599,00 kr

  Special Price 199,00 kr

 • Under Lock and Key

  Under Lock and Key

  Bondage har under de senaste åren tagit sig ut från den mörka källaren och in i sovrummen hos riktigt många par och det vill vi såklart fira. Den här boxen innehåller lite för varje smak. Det enda ni behöver ta reda på är vem som ska ta kontrollen och vem som ska släppa den. Bondage handlar om mycket mer än lås och rep, det handlar om att skapa tillit och lek samt att känna sig fram och använda alla sinnen. Är du redo att släppa taget?

  Ordinarie pris 499,00 kr

  Special Price 299,00 kr

 • Romp Free Stimulator

  Romp Free Stimulator

  Romp är ett helt nytt märke och vi på L’Amourbox är exklusivt den första förhandlaren av Romp i Skandinavien! Orsaken till varför vi tycker du ska ha Romp är för att de använder sig av “Pleasure Air Technology”. Med patenterad teknologi, är Romp det mest effektiva sättet som kvinna att uppnå orgasm. Vi hoppas också att så är fallet för dig! Modellen som vi presenterar här heter Romp Free. Det är en liten och diskret modell som enkelt kan gömmas eller tas med i väskan. Stimulatorn är uppladdningsbar, 100% vattentät och har 10 nivåer av intensitet - tråkigt lär du inte ha! Kan användas både med eller utan partner.
  299,00 kr
 • We-Vibe

  We-Vibe

  Vi er utrolig stolte over, at vi har fået mulighed for at få verdens bedst kendte parvibrator - Nemlig We-Vibe. We-Vibe kom første gang til verden i 2008 og blev hurtigt rigtig populær grundet dens patenteret C-Shape, der gør at den vibrere på klitoris, g-punkt og penis samtidig med at man har sex. Så bliver det vidst ikke meget bedre! Den kan naturligvis også bruges alene, så det er ikke noget must kun at bruge den med din partner. Der medfølger batteri, så det er bare at komme i gang med at prøve verdens førende brand for parsexlegetøj.

  Ordinarie pris 499,00 kr

  Special Price 229,00 kr

 • Heart Vibrator

  Heart Vibrator

  Heart Vibrator

  Ordinarie pris 399,00 kr

  Special Price 199,00 kr

@lamourbox_se

I verkligheten (alltså på instagram)