Välkommen till L’AMOURBOX

Shop

 • Womanizer Liberty Limited Edition box

  Womanizer Liberty Limited Edition box

  Du kan nu vara en av de lyckliga som kan lägga händerna på vår första Limited Edition-box! Den finns endast i ett begränsat antal och är ett samarbete med Womanizer. Boxen innehåller bland annat Womanizer Liberty till ett värde av 899 kr.

  Ordinarie pris 1 099,00 kr

  Special Price 999,00 kr

 • Let me be your Valentine - Februari 2019

  Let me be your Valentine - Februari 2019

  Årets mest romantiska tid är här och vi har startat ett samarbete med världens ledande producent av erotiska leksaker – nämligen Womanizer! Vi är superstolta över att vi har fått möjligheten att arbeta med dem nu till Alla Hjärtans Dag! I vår februaribox hittar du faktiskt “bara” 5 produkter men det finns det en bra anledning till. Vi har nämligen lyssnat på er och hittat färre men större produkter. Vi har även hittat en produkt till honom. Vi hoppas att ni kommer älska boxen! Glad Alla Hjärtans Dag!
  299,00 kr

@lamourbox_se

I verkligheten (alltså på instagram)

Hej vännen! Vad är dina planer för ikväll?✨ Ingen aning? Vi tycker att du ska skämma bort dig själv med någonting du älskar. ❤️Drinkar med en vän, ett bubbelbad eller en romantisk middag för två! 💋Efter den här långa veckan så är du värd det!
Vad är sötast: doften av vanilj eller en passionerad kyss? 💋Du behöver inte välja när du är värd båda. ✨Ingen detalj är för liten eller för stor, allt från färgen på ditt läppstift till de tända ljusen och doften för att få dig på rätt humör. Berätta, vilken doft får dig att känna dig sexig?❤️
Inget kan lätta på måndagsbluesen som en passionerad söndag kväll, eller hur?❤️Berätta för mig hur du förbereder dig inför den kommande veckan?
I aprilboxen fick ni ett så kallat pinwheel. Ser den lite läskig ut? Oroa er inte. Med ett pinwheel kan du själv bestämma hur hårt eller mjukt du vill använda den. Rulla den över din partners hud - kanske medan din partner har ögonbindel på sig?

#lamourbox #lamourboxse #romantik #april #romantiskbox #box #påsk #erotik #pinwheel
🌼🍃Har ni vårkänslor? På L’AMOURBOX firar vi kärleken och vårkänslorna! Se till att njuta av vårsolen, av varandra och av L’AMOURBOX 🐥

#lamourbox #lamourboxse #romantik #april #romantiskbox #box #vårkänslor #erotik #springtime #vår