Välkommen till L’AMOURBOX

Shop

 • Under Lock and Key

  Under Lock and Key

  Bondage har under de senaste åren tagit sig ut från den mörka källaren och in i sovrummen hos riktigt många par och det vill vi såklart fira. Den här boxen innehåller lite för varje smak. Det enda ni behöver ta reda på är vem som ska ta kontrollen och vem som ska släppa den. Bondage handlar om mycket mer än lås och rep, det handlar om att skapa tillit och lek samt att känna sig fram och använda alla sinnen. Är du redo att släppa taget?

  Ordinarie pris 299,00 kr

  Special Price 249,00 kr

 • L’Amourbox - Mon amour

  L’Amourbox - Mon amour

  Trosor med pärlor är kända från scenen i Sex and the City där Samantha får dem i present och sprin- ger upp för 11 våningar med dem på sig. De här fina, röda trosorna tycker vi är supersexiga och de kommer helt säkert att bli en hit på Alla Hjärtans Dag. Vi har till och med tillverkat dem själva – det är L’AMOURBOX första egna produkt! Vi håller tummarna för att ni tycker om dem.
  99,00 kr
 • Under Lock and Key

  Under Lock and Key

  Sommaren är här och även om det har varit en fin sommar så tycker vi att det saknas lite för att göra den helt perfekt. Därför har vi en liten utmaning till er i den här boxen som helt klart kommer att vara både rolig och upphetsande. Vi hoppas att ni kommer tycka om vår Augustibox!
  299,00 kr
 • Womanizer Liberty Limited Edition box

  Womanizer Liberty Limited Edition box

  Du kan nu vara en av de lyckliga som kan lägga händerna på vår första Limited Edition-box! Den finns endast i ett begränsat antal och är ett samarbete med Womanizer. Boxen innehåller bland annat Womanizer Liberty till ett värde av 899 kr.
  1 099,00 kr
 • L’Amourbox - Sorry, I can’t make it - I got tied up

  L’Amourbox - Sorry, I can’t make it - I got tied up

  Med de här handbojorna kan du låsa fast din partners händer precis där du vill. Du låser dem lätt och sätter fast banden precis där du har lust. Det kan vara vid sängen, matbordet eller kanske vid en dörr? Handbojorna är fodrade så att de är sköna att ha på sig och stängs med smarta kardborreband.
  119,00 kr
 • L’Amourbox - Please, Sir, make it hurt

  L’Amourbox - Please, Sir, make it hurt

  Den ser kanske läskig ut, men ett pinwheel är inte så farligt som det ser ut! Du bestämmer själv hur hårt eller löst du ska rulla den över din partners hud. Testa att rulla hjulet på ovansidan av din partners arm för att se vart gränsen går och testa sedan på andra ställen på kroppen.
  119,00 kr
 • L'Amourbox - Ouch

  L'Amourbox - Ouch

  Med den här sköna piskan från L’AMOURBOX eget märke kan du ge din partner en sensuell och brän- nande känsla. Piskan är tillverkad i högkvalitativt läder och är lätt att hantera med dess solida handtag. De många små remsorna kommer att göra den till en ny favorit. Testa den när din partner sitter fast med handbojorna.
  149,00 kr
 • pH neutral lubricant 100ml

  pH neutral lubricant 100ml

  Vår systerverksamhet Winkwink har utvecklat det här fina glidmedlet som är perfekt att ha till hands - det är till och med pH-neutralt! Visste du att vattenbaserat glidmedel kan använ- das till nästan allt? Vaginalt och analt.
  79,00 kr

@lamourbox_se

I verkligheten (alltså på instagram)

Dear Santa, all i want is true lo❤️e this Christmas ❄️ #comingsoon #christmas #happyfriday #december
Det svenska höstvädret är verkligen här på riktigt och vi har också tagit fram paraplyet ♥️🌧️☔ #lamourbox #regnväder #höst #paraply #höstväder
Vi kanske inte säger det tillräckligt, men utan dig skulle L
Bättre orgasmer och starkare bäckenbotten? Vem vill inte ha det? Börja idag med 15 minuter och du kommer snart märka skillnaden ❤ #bäckenbottenkulor #oktoberbox #bäckenbotten #knipkulor #bäckenbottenträning #womenontop
Unboxing - Women On Top. Tack Rianne S ❤️ Full Video: facebook.com/lamourboxse #lamourbox #riannes #womenontop #oktober #unboxing