Välkommen till L’AMOURBOX

Shop

 • Erbjudande till dig som är ny medlem 169kr.

  Erbjudande till dig som är ny medlem 169kr.

  Lägg till vår begynderbox (Vid köp skickar vi med BRING).

  Ordinarie pris 299,00 kr

  Special Price 169,00 kr

 • Under Lock and Key

  Under Lock and Key

  Bondage har under de senaste åren tagit sig ut från den mörka källaren och in i sovrummen hos riktigt många par och det vill vi såklart fira. Den här boxen innehåller lite för varje smak. Det enda ni behöver ta reda på är vem som ska ta kontrollen och vem som ska släppa den. Bondage handlar om mycket mer än lås och rep, det handlar om att skapa tillit och lek samt att känna sig fram och använda alla sinnen. Är du redo att släppa taget?

  Ordinarie pris 299,00 kr

  Special Price 249,00 kr

 • Women On Top

  Women On Top

  Efter 12 boxar så har vi haft ganska många produkter i våra L’Amourboxar, men ingen annan produkt har varit så vacker och elegant som ”Heart” från Rianne S. Den laddningsbara klitorisvibratorn har 10 olika hastigheter och vibrationsmönster och är tillverkad i medicinsk silikon. ”Heart” kan användas på egen hand eller med en partner före och under sex. Ett tips är att få din partner att använda den runt omkring på din kropp och till sist fokusera på klitoris med alla de olika vibrationerna.
  299,00 kr

@lamourbox_se

I verkligheten (alltså på instagram)

You & I ❤️ Den senaste boxen från L
It feels like summer... 😍 I vår nya box har vi tagit fram något till the guys, men man kan självklart använda den tillsammans ♥️ #lamourbox #fleshligt #youandi #tillhonom #enjoy #sommar
Vi hoppas ni har fått en härlig start på veckan! ❤ Vi på L
Mor ❤️ #morsdag #happymothersday
Det fina vädret märks också här hos oss ♥️ #lamourbox #vår #snartärdetsommar #solsken #romantik