Välkommen till L’AMOURBOX

Tidigare boxar

Här hittar du alla våra tidigare romantiska, spännande och ibland sexiga boxar ända sedan den första blev skickad i december 2017

Frisky Summer Love

En av våra mest populäraste boxar släpptes i augusti 2019, Frisky Summer Love. Vi presenterade vår alldeles egna produkt - L'Amour Egg. Totalt värde på 1118 kr.

Un amour d’été

Un amour d'été - Juni 2019 var otroligt populär på grund av den laddningsbara massagewanden och vårt samarbete med non-profit organisationen RFSU. Samlat värde 1071 kr.

Under Lock and Key

Under Lock and Key - April 2019 var vår bondagebox, som utvecklades gemensamt med våra medlemmar när jag uttryckte bristen på en lite mer dyster och mörk L'Amourbox. Summa värde av 882 kr..

Let me be your Valentine

Let me be your Valentine - Februari 2019 var vår romantiska box till alla hjärtans dag som var sammansatt i samarbete med testvinnande Womanizer. Totalt värde 820 kr.

XO me for Chistmas

XO me for Chistmas från december 2018 var vår fina julbox med överraskningar till varje söndag i advent. Samlat värde 720 kr.

Glow In The Dark

Glow in the dark från Oktober 2018 var vår mörka halloweenbox som hade ett samlat värde på 810 kr.

The Essentials

The Essentials from augusti 2018 är fylld med inspiration till hösten med ett totalt värde på 858 kr.

Summer Lovin'

Summer Lovin' från juni 2018 är den perfekta boxen för en romantisk getaway. Totalt värde 914 kronor.

Spring Temptations

Spring Temptations från april 2018 är fylld med vårinspiration och har ett sammanlagt värde på 830 kr.

Fifty Shades of Valentines

Fifty Shades och Valentines day möts i den här fina boxen från februari 2018 med ett sammanlagt värde på 930 kr.

Romantic Christmas

Romantic Christmas var vår första box och ni älskade den! Den första boxen hade ett rött, romantiskt tema och ett sammanlagt värde på 1000 kr.

@lamourbox_se

I verkligheten (alltså på instagram)

Happy Valentines Day ❤️ #valentinsdag #valentines #lamourbox
Spoiler alert! ❤ Vi är oerhört stolta över att vi har fått världens mest kända parvibrator, nämligen We-Vibe. We-Vibe kom först ut till världen 2008 och blev snabbt populär. Den är populär på grund den patenterade C-Shape, vilket betyder att den kan vibrera på klitoris, g-spot och penis samtidigt när man har sex 😍 Hur najs låter inte det?! 😘 Naturligtvis kan man också använda den ensam, det är då alltså inte ett måste att använda den med partner. Har du beställt din Alla Hjärtans Dag box? Eller känner du någon som skulle älska att prova den? Kanske ska du också prova den? Då är det nu du ska slå till! ❤ #lamourbox #valentines #allahjärtansdag #comingup #wevibe #spoileralert #sex #kärlek
Under hösten frågade vi dig vad du tycker saknas som produkter i vår L
I år är Alla Hjärtans Dag på en fredag, så i år har du alla möjligheter för att fira det till fullo. Därför tycker vi att du borde redan nu börja planera din kärlekskväll. Kanske börjar ni kvällen med en “Dinner and a Movie”. En god middag och en mysig film är bästa sättet att börja en romantisk kväll. När ni kommer hem kan ni öppna en flaska med bubblor och kanske hittar en eller flera produkter från All Hjärtans Dag boxen 🥂♥️
*Tips till partner: Kom ihåg att bjuda på en riktig god flaska med bubblor, och varför inte  överraska din käraste med en personlig present. 🎁 #lamourbox #comingup #valentines #getready #kärlek
Bakom den röda rosen gömmer det sig ännu en ny L