Välkommen till L’AMOURBOX

Erbjudande till dig som är ny medlem 169kr.
Erbjudande till dig som är ny medlem 169kr.

Availability: I lager

Ordinarie pris 299,00 kr

Special Price 169,00 kr

Lägg till vår begynderbox (Vid köp skickar vi med BRING).

Ordinarie pris 299,00 kr

Special Price 169,00 kr

Detaljer

The One Stimulator Womanizer Womanizer Liberty

Ni sitter nu och håller i världens ledan- de erotiska leksak för henne. Nämli- gen Womanizer One, en leksak som ger orgasm efter bara några minuter. Stimulatorn skapar vakuum runt klitoris och ger en fantastisk upplevelse.

Trusser med perler l’amourbox

Trosor med pärlor är kända från scenen i Sex and the City där Samantha får dem i present och sprin- ger upp för 11 våningar med dem på sig. De här fina, röda trosorna tycker vi är supersexiga och de kommer helt säkert att bli en hit på Alla Hjärtans Dag. Vi har till och med tillverkat dem själva – det är L’AMOURBOX första egna produkt! Vi håller tummarna för att ni tycker om dem.

Oral Lip Gloss 14 ml Bijoux Indiscrets

Vi har hittat det här fina lipglosset från Bijoux Indiscrets – men det är faktiskt inte ett helt vanligt lipgloss. Det har en funktion som inte vilket lipgloss som helst har. En liten stund efter att du applicerat det kommer det ge en varm/kall känsla och därefter ge dina läppar med volym och elasticitet. Den perfekta känslan för kyssar. Produkten innehåller inte parabener och kan användas både av honom och henne.

Masturbator Dorcel

Även om Alla Hjärtans Dag är mest riktad mot kvinnan så tycker vi såklart att mannen också ska få ta del av det roliga! Dagen är ju trots allt en hyllning av kärleken! Därför har vi hittat den här sköna mastur- batorn som ni kan använda tillsam- mans. Den är tillverkad i silikon och ger en sexig boost till ett handjob.

Light My Fire sachet Bijoux Indiscrets

Ni får också ett litet prov från Bijoux Indiscrets med en värmande massageolja med noter av mörk choklad och citrus. Den här massa- geoljan är dryg och kommer att ge både dig och din partner värme.

@lamourbox_se

I verkligheten (alltså på instagram)

You & I ❤️ Den senaste boxen från L
It feels like summer... 😍 I vår nya box har vi tagit fram något till the guys, men man kan självklart använda den tillsammans ♥️ #lamourbox #fleshligt #youandi #tillhonom #enjoy #sommar
Vi hoppas ni har fått en härlig start på veckan! ❤ Vi på L
Mor ❤️ #morsdag #happymothersday
Det fina vädret märks också här hos oss ♥️ #lamourbox #vår #snartärdetsommar #solsken #romantik