Välkommen till L’AMOURBOX

Womanizer Liberty Limited Edition box
Womanizer Liberty Limited Edition box
Womanizer Liberty Limited Edition box
Womanizer Liberty Limited Edition box
Womanizer Liberty Limited Edition box
Womanizer Liberty Limited Edition box
Womanizer Liberty Limited Edition box
Womanizer Liberty Limited Edition box

Availability: Slut i lager

1 099,00 kr
Du kan nu vara en av de lyckliga som kan lägga händerna på vår första Limited Edition-box! Den finns endast i ett begränsat antal och är ett samarbete med Womanizer. Boxen innehåller bland annat Womanizer Liberty till ett värde av 899 kr.

Womanizer Liberty

Ladies, get ready for takeoff: Med en superdiskret look och 6 nivåer av stimulans kan du vara säker på att kunna skämma bort dig själv på ett diskret sätt - oavsett var du är.

Pleasure Air™ Technology

Womanizer skiljer sig från andra produkter genom dess patenterade "Pleasure Air Technology" som är en slags sugeffekt. Andra produkter använder vanligtvis vibrationer.

Cover

Det smarta med Liberty är att den är superdiskret och lätt att ta med sig oavsett vart man ska. Med dess medföljande cover är det ingen som kommer att lista ut vad du har gömt i väskan ;)

6 Intensitetsnivåer

Liberty har 6 olika intensitetsnivåer som gör det möjligt för dig att anpassa effekten efter just dina behov.

Vattentät

Womanizer Liberty är 100% vattentät och kan tas med ner i badkaret eller in i duschen. Vi lovar att det är värt det ;)

Lad dningstid

En laddning ger 120 minuters användningstid. Den laddas via en smart, magnetisk USB-sladd. Superlätt!

Hygien

Womanizer är lätt att hålla ren. Du behöver bara lite varmt vatten och eventuellt ett bra rengöringsmedel för sexleksaker. Womanizer är tillverkad i ett hudsäkert material som är skonsamt mot både dig och din kropp.

Diskret

Det är en sak att se diskret ut. Det är en annan sak att vara tyst. Som tur är så är Womanizer nästan helt ljudlös.

Stimulanshuvud

Med din Liberty kommer 2 huvuden i 2 olika storlekar. Det gör att du kan välja det huvud som passar dig bäst och ger dig bäst stimulans.

USB-Laddning

Liberty är laddningsbar och du behöver inte tänka på att ha batterier hemma. Du laddar din Womanizer Liberty på 60 minuter via USB.

Vad mer finns i min box?

Med din Womanizer Liberty får du också ett set med knipkulor i silikon och ett glidmedel.

@lamourbox_se

I verkligheten (alltså på instagram)

Nu under dessa Corona tider, så är det flera av oss som har mer tid till att vara hemma för att mysa och skämma bort sig själv lite extra ❤️ Vår nya box ger dig bästa möjliga upplägg för att ta mer kontroll i hemmet 😉Vi hoppas ni gillar den 🙏Hoppas ni njuter av den! Vi beklager för  förseningen, anledningen är pga Corona utbrottet 🙈#lamourbox #takecontrol #hemmamys #nybox #bliutmanad #romantik
Det här med Corona är verkligen otroligt jobbigt för oss alla 😩 Tyvärr så har vi blivit försenade i vår produktion och vi skickar först ut den nya boxen Onsdag-torsdah denna vecka 😟 Vi beklagar verkligen för förseningen,  men vi har blivit tvungna till att packa på skift för att undvika smittrisken. Tur som skickar vi väldigt snart ut den nya boxen till er! ❤️ #lamourbox #försening #dummacorona #vårsnart #kärlek #mys
Hello Spring! 🌿 De flesta av oss förknippar våren med grönska, men visste du att många av oss förknippar det med hälsa, lycka, energi, förnyelse, maskulinitet och mycket mer. Vad associerar du det med? ❤️ #springiscoming #detärintecornaviruspåbilden 😂 #lamourbox #viskickardensnart #nybox #kärlek #vår
Ögonbindel är egentligen en rätts så enkel sak, men den kan göra verkligen en stor skillnad i sängen, speciellt när man inte kan se eller märka sin partner. Har du testat det? Faktiskt så kommer ni snart kunna kombinera ögonbindeln med en av våra nya produkter i den nya boxen, som vi skickar ut om en veckas tid ♥️ #takontrollen #gekontroll #sinnerna #märkefter
Har du provat We-Vibe? Vi är så nyfikna!! Vad tycker ni om den? #wevibe #parvibrator #parsexleksak #lamourbox